МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР “ОКСИЛАЙФ” в град София отвори врати за своите пациенти

Архитектурно студио Арт Ню Вижън е проектант на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „Оксилайф“
Архитектурно студио Арт Ню Вижън е проектант на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „Оксилайф“
Архитектурно студио Арт Ню Вижън е проектант на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „Оксилайф“
Архитектурно студио Арт Ню Вижън - проектант на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „Оксилайф“

С изискан коктейл и много гости и приятели отвори врати най-новия и модерен медицински център в подножието на Витоша. По време на церемонията д-р Румен Петков, инвеститор на Оксилайф връчи на арх. Габриела Джамбазова и арх. Павел Иванов почетни грамоти и статуетки за цялостната разработка – архитектурно проектиране и интериорен дизайн.

Студио Арт Ню Вижън е проектант на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „Оксилайф“. Обектът представлява преустройство на част от съществуваща сграда в МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР с хипербарна оксигенация, рехабилитация и физиотерапия. Центърът разполага с най-голямата и съвременна много местна барокамера в България.

 

Желанието на инвеститора беше усещането за лукс и комфорт да съпътства клиентите още от входа. Затова фоайе, приемна и рецепция са решени с уникален дизайн и елегантни форми. Заложени са скъпи материали, като е подбрана светла цветова гама, която освен че въздейства естетически, повлиява и психологически, като успокоява и релаксира. За тези ефекти голяма роля играе светещият таван. Поради наличието на голяма височина си позволихме да проектираме светещ елипсовиден таван, който се превърна в акцент и така всички елементи бяха съобразени с него. Проектираните мебели бяха изпълнени в комбинация от MDF – боя и плоскости с естествен фурнир.

 

В раздел „Интериор“ можете да разгледате снимки на центъра.

Тук може да гледате видео за центъра

Recent Posts
Пишете ни

Не сме онлайн точно сега. Но Вие можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас, при първа възможност.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

„Арт Ню Вижън" с награда от първото издание на конкурса АРХ ИНОВААрхитектурно студио Арт Ню Вижън е проектант на хотел АMIRA APARTMENTS & SPA, ГР. БАНСКО