Последната реализация за 2015 на Арт Ню Вижън – въвеждане в експлоатация на най-новия пет звезден хотел „Амира“ в град Банско

Новият бутиков хотел „Амира“ в Банско 1
Новият бутиков хотел „Амира“ в Банско 2

С шумно парти на 28 декември беше открит новия бутиков хотел „Амира“. Петзвездният апартаментен хотел в град Банско заяви амбиции да се превърне в един от емблематичните в Банско, още по време на неговото проектиране. Обектът представлява реконструкция на съществуваща жилищна сграда и преустройството и в хотел. Обхватът на разработката беше цялостно решение на интериора на сградата (рецепция и лоби бар, ресторант, СПА център, апартаменти и общи части), както и частично обновяване на фасадата (стрехи, козирки, покриви, дървени облицовки и фасадно осветление) и допълващо застрояване (главен вход и закрит басейн).

Стил, уют и индивидуално отношение е девиза на хотела, и като дизайнери това ни водеше през цялото време на проектиране и реализация на това пет звездно бижу „Амира“. Усещането за  уют в интериора беше основно изискване на възложителя. То ни подчини изцяло да търсим модерната визия с алпийско звучене. За това помогнаха скритото, дифузното осветление, естествените камени облицовки, меките текстили, топлината на дървото, еко кожите, картините и всички малки детайли вплетени заедно.

В раздел „Интериор“ можете да разгледате снимки и проекти на рецепция и лоби бар, ресторант, СПА център и закрит басейн, апартаменти и стаи.

Recent Posts
Пишете ни

Не сме онлайн точно сега. Но Вие можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас, при първа възможност.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Архитектурно студио Арт Ню Вижън е проектант на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „Оксилайф“Архитектурен проект на Офиса на Изи Кредит в София 3