ЕДНОФАМИЛЕН ОАЗИС

Къщата е еднофамилна и се намира в курортно селище Кранево, с разгъната застроена площ около 600м2. Влиза се през входно фоайе. От там има връзка с просторна дневна, която е в едно с пространството на кухнята и трапезарията. Тук е организиран и кът камина. Това простанство е сърцето на сградата и разделя къщата на две зони. От дясно се обособяват две спални, една от които родителска спалня. Всяка спалня е със самостоятелна голяма баня и гардеробна. В тази зона са разположени още кабинет, килер и мокро помещение. В другата зона от ляво на дневната се намират две спални за гости, всяка от тях със самостоятелна баня и дрешник, както и двоен гараж с техническо помещение. На второ ниво има галерия, която води към голяма покрив тераса.

РЗП: 600 м2, курортно селище Кранево

Архитектурата е с триъгълна форма, която предава оригинална и неповторима визия. Високата част на триъгълника попада над дневната. Главната фасада от към двора се състои изцяло от стъклена витрина. Покривът е раздвижен стъпаловидно така, че се получава горно осветлетние към вътрешността на къщата. По този начин навлиза обилна светлина до всички помещения.

Пред верандата има малък басеин, а в другия край на двора е разположено барбекюто. Къщата ще има соларни панели и слънчеви колектори разположени на покрива, като така ще се намалят значително разходите за ток и ще подобри енергиината ефективност.

Related Projects
Пишете ни

Не сме онлайн точно сега. Но Вие можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас, при първа възможност.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search