елегантни форми и престижно излъчване

Представяме ви най-новия офис на Easy Credit, който бе изпълнен през 2016 година от студио Арт Ню Вижън ООД.

РЗП: 450 м2

гр. София

С  фирма Easy Credit работим успешно и това е вече третият офис, който проектирахме и бе изпълнен през последните няколко години.

Разработената площ на целия офис е 450м2 и включва :

– Три Заседателни зали, от които двете са с възможност за обединяване посредством плъзгащи плътни преградни стени на Dorma. Това отделяне и обединяване позволява гъвкавост и функционалност. Заседателните маси са дизайнерски с оригинална вълнообразна основа. Таванът е oт гипсокартон с кръгли отвори със скрито осветление, от които висят кръгли осветителни тела, така че пространството е наситено от светлина.

– Работни площи са тип „open space“, където работните места са оптимално организирани, като е обърнато внимание на комфорта на служителите с разработването на ергономична среда и равномерно дифузно и директно осветление. В общото пространство посредством стъклени витрини са отделени три кабинета за офис мениджърите.

– Кабинетът на управителя е кулминацията на целия проект. Интериорът е умела комбинация между елегантни форми съчетани с тежкото излъчване на естествения фурнир на ореха. Така се създава усещане за лекота и едновременно за тежест и престиж. Преобладава един и същ мотив, както в настилката, така и в тавана, като преминава в стените и определя формата на бюрото. Таванът е комбинация от светещ опънат таван на „Барисол“ с инкрустирани дървени дъги и висящи осветителни тела.

– Приемна и секретарски офис, разработени при входа така, че още при влизането посетителите са посрещнати от лукс и светлина. Рецепцията е изпълнена от МДФ с фурнир от орех, а таванът е изпълнен от светещ опънат таван на „Барисол“ със скрито осветление и висящи осветителни тела над плота на рецепцията.

– Помещение за хранене и релакс, което е разработено в стилистиката на целия интериор, а именно умело съчетание на дизайн функционалност и ергономия.

 

Като цяло резултатът е очевиден и ние сме щастливи да работим с клиенти, които умеят да ценят стойността и качеството на нашите проекти.

Related Projects
Пишете ни

Не сме онлайн точно сега. Но Вие можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас, при първа възможност.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Интериор офис Easy Credit 2, гр. София 1